Contact | Nieuws
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker Print pagina Increase Decrease text size 
 

Welkom op de website van belangenorganisatie.nl

Onze sponsoren

ReadSpeaker

ISES Softpack

Zoals de VCP afgelopen december aan u heeft bekend gemaakt, heeft zij de ondersteuning van website belangenorganisatie.nl noodgedwongen moeten stoppen in verband met de bezuinigingsmaatregelen door de overheid.

Inmiddels heeft een particulier initiatief het mogelijk gemaakt om  per 1 april jl. de website opnieuw onder dezelfde naam belangenorganisatie.nl weer op te starten, waarvan deze website het resultaat is.

De website belangenorganisatie.nl is bedoeld als een soort Community, een verzamelpunt voor alle platvormen, clientenraden en belangenorganisaties die zich bezig houden met activiteiten in het belang van mensen met een beperking.
Deze doorstart is bij veel organisaties nog onvoldoende bekend, maar wij hopen toch weer op een grote belangstelling en deelname aan deze specifieke verzamelpunt speciaal voor u.

Mocht u belangstelling hebben voor deelname aan deze community en plaatsing op deze pagina zodat u of uw website beter bekend wordt en goed te vinden is, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Sociale Media
Volg ons op Twitter
Actueel