Contact | Nieuws
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker Print pagina Increase Decrease text size 
 

Wat zijn de kosten

Tarieven
Onze sponsoren

ReadSpeaker

ISES Softpack

In de periode dat de VCP verantwoordelijk was voor de opzet en het onderhoud van de website Balangenorganisatie.nl kon zij dit op basis van de ontvangen overheidssubsidies gratis aanbieden aan de deelnemende belangen organisaties.
In de afgelopen jaren hebben ca. 50 deelnemers hiervan gebruik gemaakt.
Echter nu, door de subsidie stop, moest ook degene die zich met het onderhoud en de contacten bezig hield noodgedwongen bij het VCP vertrekken en konden ook de kosten van het onderhoud en de hosting niet meer worden opgebracht.

Plaza ITP, één van de oudste internet service providers van Nederland (sinds 1996), heeft zich over dit project ontfermd en heeft zij met de volle medewerking van het VCP het initiatief volledig kunnen overnemen en kan deze bijzondere website, als verzamelplek voor alle betrokken organisaties toch weer worden voortgezet.

Helaas zijn de tijden van 'gratis' door de bezuinigingen niet meer mogelijk gebleken. De tarieven zijn echter zo samengesteld (op basis van gemiddelde kostprijs), dat de kosten van webhosting, e-mail, met óf zonder de spraakmodule en overige toegankelijkheids functies, voor de deelnemende organisaties zo laag mogelijk worden gehouden.

  • De jaarkosten voor de spraakmodule Readspeaker worden eerlijk verdeeld en naarmate er meer deelnemers zijn zullen de jaarkosten steeds lager kunnen worden.

De pakketkeuzes zijn zo samengesteld dat er voor iedereen en voor iedere portemonnee wel een oplossing is gevonden, met als doel dat zoveel mogelijk organisaties weer kunnen deelnemen aan deze op het internet zeer bekende digitale ontmoetingsplek: Belangenorganisatie.nl

Heeft u vragen en / of opmerkingen over de nieuwe website of vragen over deelname aan de website belangenorganisatie.nl, aarzel niet en stel uw vraag gerust.

Sociale Media
Volg ons op Twitter
Actueel